Poland Life

Zapraszamy na nowe forum ! http://polandlife.cba.pl/mybb/

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-07-10 23:03:21

Chwytak
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsChrome 58.0.3029.96

Rekrutacja do ASDP

Nick z serwera:
ID:
Liczba przegranych minut:
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania):
Dlaczego ASDP:
Dlaczego akórat ty:

Życzę powodzenia Chwytak [dblpt]D

#2 2017-07-11 14:16:28

TygryS
Użytkownik
WindowsFirefox 54.0

Odp: Rekrutacja do ASDP

Serial: 7E0FE2D9B4C9DCF27989F0E383010A42
Nick: TygryS
ScoreRP: tymczasowo 0 RP
Staż na serwerze: 4dni
Dlaczego Ty?:  Lubie grać RP szczególnie w SAPD. Chce mieć zajęcie siedząc na służbie.  Myślę że się nadam na tą frakcję.Dlatego że kiedyś byłem policjantem i całkiem dobrze mi idzie.W innej frakcji się nie widzę. Mam dużą styczność z policją ponieważ mieszkam obok niej .jak mnie przyjmiecie to będę pomagał, służył, chętnie będę starał się coś od siebie dodać na serwer.
Coś o sobie?: Nazywam się Igor. Mam 13 lat i przeszedłem do 6 klasy szkoły średniej. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mężczyzną, o krótkich czarnych włosach . Mam brązowe oczy. Zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje,gdy ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby.Gram często w mta i też zawsze rekrutuje na innych serwerach do SAPD ponieważ jest ona moją najulubieńszą pracą i zawsze gdy jest to możliwe rekrutuje na innych serwerach Do SAPD .Lubię grać jako SAPD.
Umiejętności jazdy: 8,5/10 ;3
Umiejętności strzelania: 7,5/10
Umiejętności odgrywania akcji RP: 9,5/10
Znajomość ortografii: 9,5/10
Czy posiadasz Ts3?: tak
Akceptujesz regulamin?: Oczywiscie Akceptuje.
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: tak.
Ostatnia frakcja (Data zwolnienia/rezygnacji): brak
Jakieś doświadczenie w służbach porządkowych?: 9,5/10
Akcja RP(Minimum 15 użyć akcji /me): /me stać tu SAPD zjedz na pobocze i zaciągnij ręczy. /me witam tu <ranga> SAPD TygryS znany powód zatrzymania? /me chce pan jail czy mandat /me dziś dostaje pan tylko upomnienie /me dostaje pan mandat w wysokości <kwota>/me dziękuję to tyle na dziś dowidzenia
Mam nadzieję że gdy się dostanę to będę doskonałym Strozem Prawa.
Pozdrawiam
TygryS

#3 2017-07-30 19:10:10

Bossterz
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows XPFirefox 52.0

Nick z serwera:Bossterz
ID:5
Liczba przegranych minut:345
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania):
Mam na imię Piotrek mam 14lat nie mam tsa często gram na kompie w MTA.
Dlaczego ASDP: nie lubie grać w innych frakcjach najrczęściej gram jako policjant.
Dlaczego akórat ty:chce zarobić troche kasy i często na serwie gram w SAPD.

#4 2017-08-21 13:51:06

SkiDawYT
Użytkownik
WindowsChrome 60.0.3112.101

Nick:SkiDawYT
Id:1
Liczba przegranych minut:
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania):Mam Na Imię:Dawid Mam 10 Lat Mieszkam W Markach Codzienie Gram W MTA
Dlaczego ASDP:Bardzo Lubie Być Policjantem Kiedyś Byłem Policjantem Na Serwerze I Dostalem Pochwałę Nie Jestem Już Policjantem Tam Bo Admini Nie Mieli już pieniędzy na opłacanie więc Serwer zostal wylączony
Dlaczego akórat ty:Dużo Czasu Bym Poświęcał na Grę na Serwerze Bardzo Lubię Być Policjantem Tak Jak Mówiłęm Wcześniej i Chciałbym Pograć Bardzo Jako Policjant bo już Długo Nie Byłem Policjantem Bo Nie mogłem Znajsć żadnych fajnych Serwerów I Gdy Trawiłęm Na Wasz Serwer Bardzo Mi Spodobał Ale Nie Ukrywam że jest kilka rzeczy Do Poprawki.
Pozdrawiam SkiDaw

Wiadomość dodana po 25 min 45 s:
Nick:SkiDawYT
Id:4
Liczba przegranych minut:636
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania):Mam Na Imię:Dawid Mam 10 Lat Mieszkam W Markach Codzienie Gram W MTA
Dlaczego ASDP:Bardzo Lubie Być Policjantem Kiedyś Byłem Policjantem Na Serwerze I Dostalem Pochwałę Nie Jestem Już Policjantem Tam Bo Admini Nie Mieli już pieniędzy na opłacanie więc Serwer zostal wylączony
Dlaczego akórat ty:Dużo Czasu Bym Poświęcał na Grę na Serwerze Bardzo Lubię Być Policjantem Tak Jak Mówiłęm Wcześniej i Chciałbym Pograć Bardzo Jako Policjant bo już Długo Nie Byłem Policjantem Bo Nie mogłem Znajsć żadnych fajnych Serwerów I Gdy Trawiłęm Na Wasz Serwer Bardzo Mi Spodobał Ale Nie Ukrywam że jest kilka rzeczy Do Poprawki.
Pozdrawiam SkiDaw

#5 2017-09-03 18:00:27

Haanz
Użytkownik
WindowsChrome 60.0.3112.113

Nick z serwera: Haanz
ID: 414
Liczba przegranych minut: około 5-7 godzin
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania):jestem sylwek. mam 13 lat. gram w Cs go, lol, i gry tego typu
Dlaczego ASDP: Bo lubie akcje ściganiny i pożądek
Dlaczego akórat ty: bo jako jeden z iluś tam na serwerze to napisałem i lubie być ważną personą lepszą niż zwykły cywil ;)

#6 2017-09-03 21:16:55

Kubson
Użytkownik
Liczba postów: 3
WindowsFirefox 55.0

Nick z Serwera : Kubson
ID :13
Liczba Przegranych Minut : 213
Coś o Sobie : Witam Mam na Imie Piotrek mam 23 lata . Interesuje sie Piłką Nożną , ogólnie sportem . Lubie słuchać HH i Rapu.
Dlaczego ASDP: Ponieważ byłem juz policjantem na Innym serwerze , ale serwer upadł bo admini nie mieli pieniędzy. Lubie scigać innych i porządek .
Dlaczego akurat Ty: Bo zawsze marzyłem żeby byc policjantem , lubie mieć dużo zajeć na służbie

#7 2017-09-05 20:59:14

SamdonYT
Użytkownik
Windows VistaOpera 36.0.2130.80

Mam na imie Marcel Mam 13lat Nick w MTa : SamdonYT
interesuje się piłką ręczną
dlaczego ja ? : ponieważ lubie grac w mta i byłem duzo na serwerach w SAPD
Nagrywam Na YT : SamdonYT  link do kanału: https://www.youtube.com/channel/UCCbLYp … subscriber
Ts: nieposiadam
:mikrofon : niesprawny

#8 2017-09-07 20:13:07

Kubson
Użytkownik
WindowsFirefox 55.0

Kubson napisał/a:

ID :257
Coś o Sobie : Witam Mam na Imie Piotrek mam 23 lata . Interesuje sie Piłką Nożną , ogólnie sportem . Lubie słuchać HH i Rapu.
Dlaczego ASDP: Ponieważ byłem juz policjantem na Innym serwerze , ale serwer upadł bo admini nie mieli pieniędzy. Lubie scigać innych i porządek .
Dlaczego akurat Ty: Bo zawsze marzyłem żeby byc policjantem , lubie mieć dużo zajeć na służbie

#9 2017-09-08 20:59:37

Kubson
Użytkownik
WindowsFirefox 55.0

Kubson napisał/a:

ID :13

Dziennie Poswięcam 1,2 godziny na Gre.Byłem juz Kiedys w SAPD .Posiadam TS3 i aktywny Mikrofon
Dodam ze będe próbował Połączyc Gre z Pracą (3 zmianową)
Pozdrawiam Kubson

#10 2017-09-26 16:58:25

Kosztaniczka
Użytkownik
Windows 7Firefox 55.0

Nick z serwera: Kosztaniczka
ID: 148
Liczba przegranych minut: około 4h [dblpt]) (nw gdzie sprawdzić...)
Coś o sobie(przynajmniej 3 zdania): Witam, jestem Dziewczyną..  mam 17 lat i nazywam się Daria.. Interesuje się militariami ( jestem w szkole mundurowej).. interesuję się również sportem (piłka nożna, rugby etc.) Jetsem raczej aktywnym graczem.
Dlaczego ASDP: Zawsze kiedy gram na jakimś serwerze składam podanie do PD.. Mam doświadczenie w tym "zawodzie"
Dlaczego akurat ty: Jak już pisałam powyżej, interesuję się militariami, potrafie odgrywać akcję rp..
Posiadam TS3 oraz sprawny mikrofon
Pozdrawiam [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum