Zapraszamy na nowe forum ! http://polandlife.cba.pl/mybb/
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam . W dniu dzisiejszym pragnę otworzyć rekrutację na lidera
Podania w stylu dowolnym .
Życzę powodzenia .
Witam. Mam na imię Czarek (nick MaweK). Mam 15 lat. Chcę wziąć udział w rekrutacji na San Andreas Fire Department. Wiem że mam małe szanse ale zawsze warto spróbować. Dużo gram na tym serwerze (od samego startu). Chciałbym urozmaicić moje zajęcia o straż. Warto pomagać innym . Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
MaweK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siemka
Mam na imie : Marek , mam 18 lat ( Skonczyłem 1 Lipca ). Pisze to podanie Bo nie raz byłem liderem PSP , SAFD .. To jest w sumie to samo.
Pisze po to bo tak naprawde byłem liderem kazdej frakcji i to nie raz. Nie umiem tylko SAMA , SAMC - No po prostu nie umiem rp Pogotowia Ratunkowego. A tak to jesli ułoże rp pod PSP , SAFD tak jak regulamin i te inne czynności które sa potrzebne napewno bede znał je na pamieć.
Do czego zmierzam chce zostac liderem ze wzgledu na to ze. RP jak napisałem ułoze po swojemu. Co do Gaszenia pożarów i tego typu podobne. Co do Wypadków to rp napewno nie bede pisał sam. Bede musiał rp do wypadków przedyskutować z Liderami Frakcji SAPD i SAMC . Zeby rp wychodziło nam 3 frakcją idealnie. Bez żadnych pomyłek. Fakt moze mam prawie godzine na serwerze ale mam duze pojecie co do frakcji. I oczywiscie nie tylko do tego. Nie lubie kurde jak pisza podania typu jak :
NP.: Mam na imie wojtek mam 16 lat i chce byc w strazy bo chce pomagac graczom.
takie podania powinny być odrazu odrzucane to trzeba napisac co umiesz jak czy miałem juz z takim czymś starcie.
Ja miałem byłem liderem nie tylko na małych serwerach ale tez tak jak na tych wiekszych. Nie bede tu pisac na jakich bo nie bede reklamowac poza tym chce nauczyć ludzic / graczy to co jest najwazniejsze.. RP - RolePlay ... To sie liczy jesli Gracze bedą wchodzic na serwer zobaczą ze we frakcjach sa ogarnieci liderzy napewno zostana a nie bedą uciekac. Nastepny krok jaki jest potrzebny. To juz jest zdanie przyjmujących do Frakcji. Jesli dostane tą szanse napewno jej nie zmarnuje i poza tym nie chce zeby we frakcji była patologia. Tylko wzajemny szacunek co do kazdej Frakcji.
Dziekuje za przeczytanie i pozdrawiam
MaReCKi
Siemka!
Mam na imię Patryk Mam 15 lat,piszę to podanie ponieważ od dawna chciałbym być pracownikiem PSP,Lubię grać na tym serwie.
Zmierzam do tego że chciałbym zostać liderem,Proszę od pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Siemka ludzie chciałbym mieć tą pracę ponieważ to moje marzenie mam nadzieje że ją dostane bo zawsze ją chciałem mieć gram na tym serwerze długo polecam moim kolegą i grają na tym serwerze ja gram z nimi więc polecam ten serwer i mam nadzieje że przyjmiecie te podanie Pozdrawiam:bibi
Witam, na imię mam Dominik, mam 16 lat. Interesuję się motoryzacją, piłką siatkową. Gram również w różnego typu gry np CS:GO, Mta itd. Ostatnimi czasy spędzam bardzo dużo czasu na serwerach typu RPG. Mam już trochę doświadczenia na takim o to stanowisku ponieważ na dwóch serwerach byłem już liderem SAPD ( San Andreas Police Departament) oraz byłem liderem we frakcji OSP. Jestem osobą miłą, słowną, zawsze dotrzymuje danego słowa. Wydaje mi się że szukacie lidera na stałe, takim liderem właśnie bym był ponieważ OSP sprawia dużo frajdy, można w jakiś sposób pomagać innym graczom. Jeżeli zostałbym wybrany na lidera tej frakcji, nigdy bym nie zawiódł i nie siedziałbym w tej frakcji dla zarobków lecz dla frajdy jaką właśnie daje bycie liderem w OSP.
Witam.Mam na imię Dominik.Mam 16 lat .(Nick:Hefajstos).Chciałbym być liderem tej frakcji ,ponieważ gram na tym serwerze od miesiąca i jestem w PSP.Mam trochę doświadczenie.Jestem na służbie codziennie i pomagam innym jak są jakieś wezwanie.Jako pracownik PSP sprawdzam się dobrze.
(Znajomość mapy:100%).Mam nadzieje że dobrze rozpatrzysz tę decyzję.
Hefajstos
Strony: 1